Her under finder du et udpluk af mine katte til videreformidling.

Siden er ikke altid opdateret, så tag også et kig på min facebookside :

www.facebook.com/stausholmkat

eller ring på 40606917 for, at høre hvilke katte jeg har.

 

Monsebasse (Mons) er nu klar til, at få sin helt egen familie. Da han blev indleveret for ca. 6 uger siden var han trist og vidste ikke helt om han kunne stole på, at mennesker ville ham det godt. Det har han fundet ud af nu, og nu eeelsker han, at blive nusset og aet, og han er bare den lækreste kat. Mons er meget blid og kærlig og har aldrig haft hverken tænder eller kløer fremme. Han er naturligvis lidt forsigtig i mødet med nye mennesker, men det går hurtigt over. Han har den skønneste personlighed, og vil passe ind i det fleste hjem.

“Tit tit”
Søde lille Milo på 17 uger ønsker sig et nyt hjem❤
Han er SÅ sød og kærlig, sjov og legesyg. Han er killing med stort K og har krudt bagi, så han skal til et hjem, hvor der er tid til både nus og leg.
Milo er:
* Sundhedstjekket
* Vaccineret
* Neutraliseret
* Øretatoveret
* Orme og loppe behandlet.
Der medfølger salgskontrakt, sundhedsbog og en lille madpakke til de første dage 🙂

"Hvis du tager billeder af mig når jeg sidder og spiser, så rækker jeg altså tunge af dig" 🙂
Line er en stor kat på 5 år, som mangler et nyt hjem. Hun er ikke så vild med, at blive løftet, men hun er meget social og vil gerne nusses. Line har indtil nu været indekat, så det vil hun fint kunne blive ved med, men som alle katte, vi hun sikkert også synes det kunne være dejligt, at kunne komme udenfor. Hun vejer et par kg for meget, og er derfor lige nu på diæt kost 🙂 Umiddelbart vil et hjem uden små børn og alt for meget larm være, at foretrække.
Line er blevet indleveret sammen med sin "bror" Emil på 7 år, som hun har boet sammen med altid, så de vil selvfølgelig gerne følges ad videre i livet, men det er ikke et krav.