Søde smukke Elsa er blevet indleveret da hendes ejer desværre døde for nylig. Hun er meget social og meget kælen og elsker, at blive nusset. Hun har indtil nu levet som indekat og det vil hun godt kunne fortsætte med, men hun vil helt sikkert ikke have noget imod, at få mulighed for, at komme udenfor.
Vaccineret, neutraliseret, øretatoveret, orme og loppebehandlet.

Smukke Rose leder efter et nyt og dejligt hjem. Hun har haft killinger her på internatet og flyttede derefter til et nyt og godt hjem, men hun kunne desværre ikke enes med familiens anden kat, så hun skal til et hjem, hvor hun er den eneste kat. Hun er meget meget sød og meget kælen, omgængelig og kærlig og hun elsker, at være sammen med mennesker. Rose er to år og semi langhåret.
Vaccineret, neutraliseret, øretatoveret, chippet, orme og loppe behandlet. Der medfølger sundhedsbog og salgs kontrakt.

Her under finder du et udpluk af vores katte til videreformidling.

Siden er ikke altid opdateret, så tag også et kig på vores facebookside :

www.facebook.com/stausholmkat

Søde Nulle er blevet indleveret, da hendes ejer skulle flytte og ikke måtte have hende med. Hun er en meget sød, social og omgængelig kat, der vil passe ind i de fleste hjem. Og så har hun det fineste chokolade overskæg. Hun er vant til hund, andre katte og børn i alle aldre. Nulle skal ud til et hjem, hvor hun vil få mulighed for, at komme udenfor.
Nulle er: Neutraliseret, vaccineret, øretatoveret, orme og loppebehandlet. Der medfølger sundhedsbog og salgs kontrakt.